Nedomex

Kontaktirajte nas na: +387 (0)57 226 284 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

O nama

Home O nama Profil kompanije

Subota17 Mart 2018

Profil kompanije

Profil kompanije

NEDOMEX DOO  je registrovan  1988. godine u Sarajevu, za proizvodnju, prodaju, spoljno trgovinski promet i ostale usluge.

Na početku svoga rada firma je zapošljavala 3 radnika. Kako se vremenom obim posla širio, tako se i broj zaposlenih konstantno povećavao. Danas firma broji preko 110 zaposlenih sa tendencijom konstantnog povećanja broja istih.

NEDOMEX  je danas prepoznatljiva firma koja je svoj biznis bazirala na distribuciji prehrambenih robni marki koje na ovom području imaju dugogodišnju tradiciju i vrhunski kvalitet, a svojim kanalima prodaje ih čini dostupnim svim potrošačima u BiH.

NEDOMEX  trenutno ima više od 4000 partnera, a novi kontakti i dogovori o suradnji se ostvaruju svakodnevno sa različitim poslovnim subjektima iz Bosne i Hercegovine na zadovoljstvo najšireg kruga potrošača i konzumenata ovih robnih marki.

NEDOMEX  u Palama,Banja Luci I Bijeljini ima vlastite poslovne jedinice, uz savremene i moderno opremljene skladišne prostore i hladnjače.Vozni park čini preko 50 putničkih i teretnih vozila,koji svakodnevno opslužuju prodajne objekte u BiH.

Текстиль для дома, Вышивка, Фурнитура, Ткани
автоновинки